Przejdź do treści
HOHDE - kosmetyki naturalne z Finlandii
HOHDE - kosmetyki naturalne z Finlandii
Yhden pannun vegepasta

Makaron warzywny na jedną patelnię

Sekretem nadzienia makaronu jest bogata w białko fettucina. Zielone proszki nadają potrawom przyjemny smak i składniki odżywcze. Orzechowy smak można podkreślić wybierając jako olej olej sezamowy. Makaron można wygodnie przygotować razem na patelni.

SKŁADNIKI

Jedna paczka Poznaj kuchnię Edamame i makaronów Mungpapu Fettucine

1 łyżka szpinaku spożywczego , pokrzywa Lub proszek z jarmużu

4 dl mleka kokosowego

2 dl wody

1/2 cebuli

1 ząbek czosnku

czarny pieprz

szczypta białego pieprzu

sól

3 łyżki Migdały z jedzenia

pomidory koktajlowe

Biustonosz z pierwszego tłoczenia , sezam Lub olej z awokado

PRODUKCJA

  1. Posiekaj cebulę i czosnek. Cebulę podsmaż na rozgrzanym oleju w woku przez około 3 minuty.
  2. Zmniejsz ogień i wymieszaj mleko kokosowe, wodę i zielony proszek. Doprowadzić do wrzenia i dodać makaron.
  3. Przykryj pokrywką i pozwól się zagotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
  4. Podczas gdy makaron się gotuje, posiekaj migdały.
  5. Sprawdź gotowość makaronu. Makaron doprawiamy solą oraz białym i czarnym pieprzem.
  6. Posypać zmielonymi migdałami i kawałkami pomidory koktajlowe nad makaronem przed podaniem.
    Poprzedni artykuł 3 dania polowe z ciecierzycy
    Następny artykuł Instrukcje rozciągania dla pracowników zdalnych

    zostaw komentarz

    Komentarze są akceptowane przed publikacją

    * Wymagane pola danych